keskiviikko 17. elokuuta 2011

Alussa oli Janski ja Marja-Leena....


Kun elokuisen keskiviikon kelmeä valon kajo herättää kultturellin kaksikon uuteen aamuun, ovat eilisen ilo ja riemu vielä käsinkosketeltavia. Pääkaupunkimme on jälleen ollut runsaskätinen tyttäriänsä kohtaan. Jokavuotinen Helsinki-päivämme on ollut menestys, joka säilyy sydämissä ja mielissä...
 Janski, pikkukaupungin vesa (ei keskinen), josta kasvoi urbaani vaeltaja taiteen ja korkea kulttuurin viidakkoon, yhdisti voimansa Marja-Leenan, paljasjalkaisen stadilaisen, entisen sellistin, nykyisen pellistin aviovaimon, kanssa. Yhdessä he muodostavat voimakaksikon, jolle mikään kulttuurin muoto ei ole liian korkea, mikään sävel liian... ööö.. korkea? Eikä mikään vaate liian pieni. Tai iso. 
 Liity seuraamme huimalle matkalle läpi kaiken sen millä voi edes jotenkin päteä ja kuvittele laillamme olevasi ajan hermolla. Tuolta se tuli, tonne se meni. Pitäiskö lähtee perään?










3 kommenttia:

  1. Mä tykkään tästä. Tosin ois kiva saada tän illan kulusta yksityiskohtaisempaa tietoa ja analyysia ja sensuroimattomia kuvia.

    Onko muuten extreme eaterssilla mitään osuutta ja arpaa tässä? Jos en ole väärin kuullut, toinen teistä on kai perustajajäsen?

    -Tuire

    VastaaPoista
  2. Ei makeaa mahan täydeltä Tuire, ehkä matskua tulee lisää, ehkä ei. Ja kuvathan ovat sensuroimattomia. Eihän sivistyneillä kulttuurimatkaajilla ole tarvetta sensurointiin!

    Todentotta, Janski on kulttimainetta nauttivan Extreme Eatersin toinen perustajajäsen. Ja mahdollisesti EE:n henkikin on läsnä FashionMurder-CultureVictimin taustalla. Lukija käyttäköön tarkkanäköisyyttä.

    VastaaPoista